Returnare produs

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator, cu exceptia cazului in care consumatorul doreste inlocuirea produsului.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Perioada de garantie a produselor este de 30 zile de la data achizitiei.

Produsele pot fi livrate catre compania noastra prin orice firma de curierat rapid.
Deoarece nu avem contract cu Posta Romana, va rugam sa NU livrati prin Posta Romana. Compania noastra nu va fi raspunzatoare pentru aceste colete.

Rambursarea sumei achitate

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data primirii coletului de catre Boutique Mall S.R.L. Rambursarea contravalorii produsului returnat se face exclusiv prin transfer bancar, consumatorul asumandu-si obligatia de a transmite un cod IBAN si titularul contului, in lei.
Pentru comenzile achitate cu cardul, restituirea sumei aferente returului se va realiza in acelasi cont din care a fost efectuata plata, prin intermediul procesatorului de plati PayU.
Boutique Mall S.R.L. va putea amana rambursarea contravalorii produsului daca toate detaliile necesare platii sunt gresite sau incomplete.

Exceptii

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

 • furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumparator. Din aceasta categorie fac parte produsele de lenjerie intima.

Exercitarea dreptului de retragere

Pentru a informa Boutique Mall S.R.L. cu privire la decizia de retragere din contract, consumatorul trebuie sa completeze formularul de returnare produs aflat in online in cont.

 1. Accesati website-ul www.b-mall.ro si logati-va in contul dvs. cu userul si parola pe care le-ati inregistrat inainte de a plasa comanda;
 2. Cautati comanda in care se afla produsul produsul pe care doriti sa il returnati;
 3. Identificati produsul si apoi completati formularul de retur;
 4. Contactati-ne prin email la office@b-mall.ro sau telefonic 021.555.6255 pentru a ne comunica decizia de retragere din contract.

Cazul in care Consumatorul doreste inlocuirea produsului

 1. Inlocuirea cu o marime mai mare sau mai mica:
  • dupa notificarea dreptului de retrage consumatorul va trimite produsul inapoi la Boutique Mall S.R.L.;
  • dupa inspectarea si acceptarea returului, consumatorul va primi o noua confirmare pe email pentru noua marime comandata;
 2. Inlocuirea cu un produs mai scump:
  • dupa notificarea dreptului de retrage consumatorul va trimite produsul inapoi la Boutique Mall S.R.L.;
  • dupa inspectarea si acceptarea returului, consumatorul va primi o noua confirmare pe email pentru noul produs comandat. In noua confirmare de comanda va fi stipulata si diferenta de bani pe care consumatorul va trebui sa o achite la livrarea noului produs;
 3. Inlocuirea cu un produs mai ieftin:
  • dupa notificarea dreptului de retrage consumatorul va trimite produsul inapoi la Boutique Mall S.R.L.;
  • dupa inspectarea si acceptarea returului, consumatorul va primi o noua confirmare pe email pentru noul produs comandat. Diferenta de bani dintre produsul returnat si produsul nou comandat, va fi returnata in maxim 14 zile.

Nota:

 • termenul de livrare pentru produsele inlocuite va fi stipulat in emailul de confirmare. in cazuri exceptionale livrarea produselor inlocuite poate fi de maxim 25 de zile iar consumatorul va fi instiintat prin email sau telefon;
 • in cazul in care noul produs nu va fi disponibil, consumatorul va fi informati prin telefon sau email in maxim 48 de ore, iar in cazul in care acesta nu mai doreste alt produs, i se vor returna banii in maxim 14 zile de la data notificarii deciziei sale de retragere din contract.