Produse Rebecca Minkoff in Romania

Filtre

Despre Rebecca Minkoff

Designer-ul Rebecca Minkoff s-a nascut in San Diego, California. Inca de mica a demonstrat o pasiune puternica pentru moda si design. Astfel ca dupa ce a terminat liceul, Rebecca s-a mutat in New York pentru a-si pune amprenta asupra lumii modei. In 2001 a ajuns pentru prima oara in atentia presei datorita design-ului realizat pentru campania “I love New York”.

Deja iconicul tricoul cu sloganul campaniei a fost popularizat de televiziuni si reviste de moda si lifestyle din intreaga lume. Astfel, mica linie de confectii creata de Rebecca Minkoff a luat cu asalt lumea modei. Insa tanara creatoare de moda nu vrea sa se opreasca aici – misiunea ei e sa creeze o linie completa de confectii si accesorii dedicata femeilor moderne si independente.

In 2005, Rebecca si-a dorit sa-si testeze viziunea si talentul prin realizarea unei colectii de genti. Astfel s-a nascut celebra geanta “Morning After”, purtata cu mandrie de iubitoare ale modei din toate grupurile sociale si de varsta. Gentile semnate Rebecca Minkoff sunt foarte populare printre celebritati si femei din toate clasele sociale deopotriva. Secretul: sunt extrem de versatile , confortabile si se potrivesc oricarui stil si oricarui outfit. In prezent, colectia de genti a Rebeccai inlude genti hobo, satchel, genti plic, genti tip sacosa si genti de umar. Design-ul acestora include elemente de decor eclectice, de la capse si tinte la fermoare, catarame si ciucuri. E imposibil sa nu le iubesti!

Gentile semnate Rebecca Minkoff cresc in popularitate in fiecare zi. Cererea este atat de mare incat designerul a creat de curand o noua colectie de genti de inspiratie romantica intitulata “Day-to-Night”. Gentile Rebeccai sunt unele din cele mai bine vandute accesorii la ora actuala pe piata. Fiecare femeie si iubitoare a modei ar trebui sa fie la curent cu ultimele creatii ale acestei tinere designer.