Produse Le Coq Sportif in Romania

Filtre
-10%
Slapi Le Coq Sportif 3010152

Le Coq Sportif3010152

232 Lei 209 Lei

Despre Le Coq Sportif

Compania Le Coq Sportif a fost fondata in 1882 de catre Emile Camuset, un pasionat de sporturi, in special de atletism, ciclism si fotbal. Camuset a fost primul care a utilizat jerseul – un material tricotat fin – pentru a confectiona articole sportive mai confortabile. In prezent, 130 de ani mai tarziu, Le Coq Sportif este unul din cele mai renumite brand-uri de confectii si incaltaminte sport din lume.

Le Coq Sportif este un brand cu o istorie tumultoasa si impresionanta: timp de 40 de ani, a fost furnizorul oficial de echipamente al Turului Frantei. In 1983, celebrul tenismen Yannick Noah, sponsorizat de Le Coq Sportif, a castigat turneul de la Roland Garros. Compania a fost partenerul oficial al echipei de fotbal a Italiei in 1982 si a Argentinei in 1986, cand aceasta a castigat Cupa Mondiala. Iar in 2012, Le Coq Sportif a devenit din nou furnizorul Turului Frantei, marcand aniversarea de 130 de ani a companiei.

Istoria si traditia brand-ului este o inspiratie pentru viitor. Colectiile de confectii si incaltaminte sport Le Coq Sportif imbina tehnologia moderna, performanta si designul cu elemente clasice, ce fac referire la traditia brand-ului. Astfel, estetica abodata de companie denota un aer retro discret, sugerand distinctie si profesionalism. De-a lungul a peste 130 de ani de traditie, Le Coq Sportif si-a consolidat reputatia datorita produselor sale performante, de inalta calitate.