Produse Gola in Romania

Filtre
-18%
Sneakers Gola Quota 2 Casual Trainers In Sun
  • 1
  • 2

Despre Gola

Compania Gola s-a lansat acum mai bine de un secol, in 1905. Primele ghete sport pentru fotbal Gola erau confectionate manual intr-un mic atelier din Anglia. De atunci si pana in prezent, compania a supravietuit doua Razboaie Mondiale, si-a schimbat patronajul de cateva ori, dar a reusit sa se mentina in topurile producatorilor de incaltaminte sport. De-a lungul anilor, Gola a fost afiliata cu unii din cei mai cunoscuti sportivi ai lumii: pugilisti, tenismeni, jucatori de rugby si squash.

Design-ul si estetica pantofilor sport Gola s-a schimbat drastic de-a lungul timpului. In prezent, pantofii sport Gola sunt proiectati folosind unele din cele mai performante soft-uri computerizate. Estetica Gola imbina intr-un mod armonios trecutul glorios si prezentul plin de performante si inovatii. Modelele Gola sunt reinterpretari subtile ale pantofilor sport clasici, cu o nota clara de modernism si originalitate.

Dincolo de detaliile de design si estetica, incaltamintea sport Gola este confectionata din materiale inovative prin procedee si tehnologii ultra-moderne. Toate aceste caracteristici au determinat succesul companiei de-a lungul unui secol de existenta. Gola va ofera o gama larga de incaltaminte sport si sport-casual, atat  pentru doamne, cat si pentru domni.