• Filtre
    Rochii Lace Detail Bishop Dress Femei Rochii Calvin Klein Dama - Rochii Calvin Klein Lace Detail Bishop Dress BLUE Femei (BM 11588370) - B-mall.ro
    Calvin KleinLace Detail Bishop Dress
    3,371 Lei 9,453 Lei
    -64%

    Oferind pasionatilor de moda din toata lumea articole de imbracaminte sofisticate si moderne, Calvin Klein continua sa uimeasca publicul de sex feminin cu design-uri uimitoare de rochii, care scot in evidenta nu numai formele corpului, ci si personalitatile ascunse. Prin felul in care ne imbracam oglindim stari, caractere si identitati – asa ca fa alegerea potrivita atunci cand vrei arati cine esti prin felul in care alegi o rochie care sa te reprezinte.

    Un stil unic si cand esti eleganta, si cand esti casual

    Rochiile Calvin Klein disponibile pe Boutique Mall sunt ceea ce ai nevoie pentru orice ocazie sau eveniment la care vrei sa faci o prima impresie memorabila. Ai de ales dintre mai bine de 10 materiale, printre care si bumbac, dantela, piele sintetica, tesatura sau acril si bineinteles, intre zeci de accente si combinatii ale lor, cum ar fi broderii, pliuri, epoleti, fundite, decupaje si tinte. Nu iti trebuie decat timp sa o cauti, pentru ca rochia ta perfecta este aici cu siguranta!

    Detalii, detalii. Cele mai importante!

    Toate persoanele de gen feminin stiu deja ca frumusetea sta in detalii, si ca o rochie sta bine pe orice fel de corp, atata timp cat evidentiaza atuu-rile si compenseaza micile defecte. Asadar, daca esti inalta nu ezita sa iti pui in evidenta picioarele lungi ai alege o rochie scurta, iar daca esti mai mica de inaltime poti purta rochii monocrome cu mici accente de culoare, ce iti alungesc talia respectand in acelasi timp proportiile 2/3 – 1/3. Daca esti plinuta, alege o rochie peste genunchi, care sa iti accentueze talia, iar daca esti "subtire" profita de talie si completeaza cu o rochie cu maneci trei sferturi sau umeri bufanti.

    Rating pentru categoria Rochii Calvin Klein femei : 5.00/ 5 (1 voturi)