• Filtre
    Mocasini Ola Nappa W Femei Mocasini Calvin Klein Dama - Mocasini Calvin Klein Ola Nappa W Black Femei (BM 13487888) - B-mall.ro
    Calvin KleinOla Nappa W
    270 Lei 646 Lei
    -58%

    Pantofi Calvin Klein – eleganta si stil

    Numele brand-ului Calvin Klein se bucura de notorietate pe plan international, fiind apreciat in special pentru rafinamentul, eleganta si stilul unic al colectiilor sale. Colectia de pantofi si balerini de dama Calvin Klein se remarca prin eleganta, stil si functionalitate. Boutique Mall va invita sa va alegeti modelul preferat dintr-o gama larga de balerini de dama si pantofi Calvin Klein pentru femei. Accesorizati-va tinutele de zi cu zi cu o pereche confortabila de mocasini Calvin Klein, comozi si versatili. Descoperiti incaltamintea de calitate, de la Calvin Klein!

    Incaltaminte femei Calvin Klein

    Calvin Klein este unul dintre cele mai renumite branduri de imbracaminte, incaltaminte si accesorii. Cu o traditie ce dateaza inca din 1968, casa Calvin Klein se bucura in prezent de o enorma popularitate si apreciere in randul impatimitilor de moda, al vedetelor si al oamenilor de rand deopotriva. Colectia de pantofi de dama Calvin Klein se adreseaza cu precadere femeilor moderne, mereu grabite, mereu in miscare. Doamnele si domnisoarele care isi doresc incaltaminte versatila, de calitate, vor iubi noile modele de balerini Calvin Klein, dar si mocasinii comozi si usori. B-Mall va invita sa investiti in garderba dumneavoastra si sa alegeti incaltaminte de dama de la branduri de renume, la preturi de outlet!